Scanbehang

Wil je scanbehang laten aanbrengen door een professionele behanger en dat tegen een scherpe prijs? Dan zit je bij Behangservice zeker goed.

Onze behangers brengen scanbehang vakkundig, snel, en strak aan. Uiteraard gebruiken we hierbij de beste kwaliteit scanbehang en benodigdheden. Binnen 2 dagen zit het scanbehang op alle muren van je nieuwbouwwoning.

Scanbehang is uitermate geschikt voor gebruik in nieuwbouw. In de eerste drie jaar van een nieuwe woning zie je dat de muren nog volop bewegen.

Daardoor kunnen kleine scheurtjes en oneffenheden in het de wanden ontstaan. Dit voorkom je met scanbehang plakken. Laat onze behangers je muren behandelen met scanbehang voor een langdurig strak en mooi resultaat.

Scanbehang aanbrengen bij een nieuwbouwwoning door een professionele behanger.

Wil je weten wat de prijs scanbehang per m2 is?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Behangservice. We maken een op maat gemaakte offerte met de laagste prijs. Zodra je akkoord geeft op de offerte, komen onze vakbekwame behangers de muren en/of plafond met scanbehang behangen.

Wat is scanbehang?

Scanbehang is een algemene term die wordt gebruikt voor twee verschillende types behang: glasvezelbehang en glasvliesbehang.

 • Glasvezelbehang is een type behang met structuur, het is sterk en duurzaam en wordt vaak gebruikt in commerciële gebouwen of in gebieden waar extra sterkte vereist is.
 • Glasvliesbehang is een behangsoort zonder structuur, het is dunner en flexibeler en wordt vaak gebruikt in woningen of kantoren.

Beide soorten behang worden vaak gebruikt als ondergrond voor verf of als afwerking op zichzelf. Het is een goedkope en toch een prachtige manier om de wanden glad af te werken.

Glasvezel- en glasvliesbehang is, op de structuur na, dus vrijwel gelijk aan elkaar. Wat het verschil maakt als je kiest voor scanbehang aanbrengen door onze behangers, is dat we enkel werken met 150 of 200 grams behang. 150 gram wordt aangebracht op gladde muren en geeft het strakste resultaat. 200 grams scanbehang wordt toegepast als de muren over oneffenheden beschikken.

Voor beide behangsoorten geldt dat we deze naadloos aanbrengen. Dit levert ook een langdurig mooi resultaat. Meer weten over glasvezelbehang aanbrengen of glasvliesbehang, of Renovlies behang? Neem gerust eens contact met ons op.

Scanbehang nieuwbouw.

Scanbehang aanbrengen in nieuwbouw

Nieuwbouw wordt altijd ‘afbouw’ klaar opgeleverd. Dit betekent dat de muren strak zijn, maar er nog een afwerking dient plaats te vinden. Scanbehang aanbrengen, leent zich zeer goed voor onafgewerkte muren en plafonds.

Het grote voordeel is dat je geen hoge kosten hoeft te maken voor stucwerk. Scanbehang aanbrengen zorgt voor een glad, mooi en afgewerkt resultaat.

Wil je afgewerkte muren met structuur? Kies dan voor glasvezelbehang aanbrengen door onze behangers. Houd je van een gladde strakke wand, dan is glasvliesbehang de beste keuze voor jou.

Voor beide behangsoorten geldt, dat we deze op de gewenste wanden aanbrengen van jouw nieuwbouwwoning. En dat uiteraard tegen een vaste lage prijs. Plus we zijn snel klaar, binnen 2 dagen.

Eventueel kan na het scanbehang nog een kleur worden aangebracht in de vorm van verf. Ook daarvoor kan Behangservice inschakelen. Meer weten over onze behangservice? Neem contact op of vraag een gratis offerte aan via het formulier.

voor complete nieuwbouw projecten leveren we meerdere behangers, die het scanbehang aanbrengen voor de betreffende nieuwbouwwoningen.

Waarom scanbehang in nieuwbouw?

Scanbehang is specifiek ontwikkeld voor nieuwbouwprojecten en is bedoeld om nieuwe muren te beschermen tegen bewegingen en scheurtjes die vaak voorkomen in de eerste jaren na de bouw. Het is een soort van vliesbehang, dun en flexibel, dus het past zich eenvoudig aan de werking van de nieuwe wanden aan.

Door scanbehang te gebruiken voorkomen je dat er scheurtjes ontstaan, waardoor je de gloednieuwe muren beschermt tegen schade. Scanbehang een uitermate goede oplossing voor nieuwbouwprojecten om de wanden te beschermen en een mooie afwerking te bewerkstelligen.

Je kan natuurlijk ook de nieuwe muren behandelen met een stuclaag. Echter, een stuclaag voorkomt niet de werking van de muren, waardoor er binnen korte tijd scheurtjes ontstaan. Met als resultaat dat je de muren alsnog moet behangen met scanbehang. Voorkom hoge kosten van stucen en laat de nieuwe wanden direct door onze behangers met stucbehang behangen.

Wat kost scanbehang?

De prijs voor scanbehang plakken rekenen we altijd per m2. De scanbehang kosten is afhankelijk van een aantal factoren, te weten:

 • grootte van het project
 • hoeveelheid werk die nodig is
 • eventuele extra’s: zoals schuren of kleurtoepassing.

Momenteel bieden wij een actieprijs aan van € 12,50 (excl. btw) per m2. Deze goedkope prijs scanbehang plakken is inclusief scannen, materiaal en latexverf. Er kunnen meerprijzen in rekening gebracht worden voor schuren van de muren of een kleur aanbrengen.

We zien geregeld dat mensen 1 of 2 muren in een andere kleur willen laten verven met latexverf. Daarvoor rekenen wij dus een kleine meerprijs. Nog altijd zijn we gemiddeld 25% goedkoper dan andere stucbehangers.

Wil je de kosten precies weten voor jouw woning zijn? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We komen graag bij je langs om de muren te bekijken en een op maat gemaakte offerte te geven. Daarbij kunnen we gelijk zien of we 150 of 200 grams scanbehang moeten gebruiken.Scanbehang glad aanbrengen op de muren en daarna sauzen.

Goede scanbehanger nodig?

Ben je op zoek naar de beste scanbehanger? Dan kun je vertrouwen op Behangservice Nederland. We beschikken over de beste scanbehangers die de vaardigheden goed onder de knie hebben. Het aanbrengen van scanbehang is een vaardigheid, waar een opleiding van 2 jaar voor staat.

Een goede scanbehanger beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Vaardigheid: Een goede scanbehanger heeft de vaardigheden en technieken om behang op de juiste manier aan te brengen, zonder luchtbellen of plooien te creëren.
 • Aandacht voor detail: Onze behangers zijn zorgvuldig en letten op details, zodat het eindresultaat mooi en strak is.
 • Professioneel: We zijn professioneel en werken op een efficiënte manier, zodat het project op tijd voltooid kan worden. Meestal kunnen we binnen 2 dagen alle muren voorzien van scanbehang.
 • Communicatievaardigheden: Een goede behanger is een goede luisteraar en kan ook vlot communiceren. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant en deze te vertalen naar een afgewerkt project.
 • Hygiëne: We zorgen uiteraard voor een schone en nette werkomgeving, zodat jij als klant geniet van een opgeruimd en proper huis na de werkzaamheden.
 • Flexibiliteit: Onze behangers zijn flexibel en zorgen dat specifieke wensen naar tevredenheid afgewerkt worden.

Heb je een goede scanbehanger nodig voor een groot of klein project?

Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Desgewenst kunnen we ook langskomen op locatie om de werkzaamheden te bespreken.

Wij kunnen onze scanbehangers snel aan de slag zetten, zodra u de opdracht aan ons geeft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Op deze afbeelding staat de aanbieding van Behangservice.
Deze button gaat naar de pagina over renovlies.
Deze button gaat naar de pagina over vliesbehang.