Renovlies behang

Renovlies behang, ook wel bekend als glasvezelbehang, is een populaire keuze voor wandafwerking. Het is gemaakt van fijn geweven glasvezels die zorgen voor een sterke en duurzame oppervlakte.

Renovlies behang wordt vaak gebruikt om oneffenheden in muren te verbergen en een strakke afwerking te creëren. Behangservice Nederland behangt en saust (inclusief alle materialen) voor €13,99 per m2.

Wil je alles weten over dit geweldige product? Lees dan ons blog waar wij uitleg geven over een soort behang waar wij al meer dan 20 jaar mee werken.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072303

Koop renovlies behang bij behangservice.nl

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang, ook wel bekend als renovatievlies, is speciaal ontworpen voor het renoveren van bestaande en nieuwe muren. Het is een soort van glasvezelbehang, met vinyl of regulier papier aangebracht op een vlies.

Het wordt vaak gebruikt om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen. Deze zullen vooral voorkomen in oude en nieuwe woningen.

Zoals de naam al suggereert, is renovlies behang speciaal ontworpen voor renovatie en wandafwerking. Bijvoorbeeld, de muren van een nieuwbouwwoning bevatten vaak in de eerste maanden nog veel vocht. Hierdoor kunnen er scheuren ontstaan.

Renovlies neemt dit vocht direct op en verbergt bovendien de scheuren. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan om gebruik te maken van onze aanbieding.

Beste behang is Renovlies behang

Renovlies behang is een snelle en efficiënte manier om een muur te renoveren zonder veel inspanning. Het is voor de behanger eenvoudig aan te brengen. Het wordt op de muur geplakt en vervolgens gladgestreken.

Renovlies behang is ook gemakkelijk te verwijderen als je besluit om een ander type vliesbehang of verf te gebruiken. Het is een populaire keuze. Zeker voor mensen die snel een kamer willen opfrissen zonder veel inspanning.

Een groot voordeel van renovlies behang is dat het kan worden gebruikt op geverfde muren. Dit zonder dat deze eerst geschilderd hoeft te worden. Hierdoor bespaart je tijd en geld omdat je geen verf nodig heeft.

Renovliesbehang is ook beschikbaar in verschillende designs en kleuren, waardoor je een groot aanbod aan keuze heeft.

Het is ook een zeer duurzame optie, omdat het ongeveer 5 keer zo lang meegaat als normaal behang.

Renovlies behang aanbrengen en sauzen bij nieuwbouw.

Waarom kies je voor renovlies behang?

Snelheid en gemak: Renovlies behang is snel en eenvoudig aan te brengen. Dit omdat het als een soort plakband werkt. Dit maakt het ideaal voor mensen die geen ervaring hebben met het aanbrengen van behang of die weinig tijd hebben.

Renoveren zonder schilderen: Renovlies behang kan worden gebruikt op geverfde muren zonder dat deze eerst geschilderd hoeft te worden. Hierdoor bespaart je tijd en geld omdat je geen verf nodig heeft.

Verschillende designs en kleuren: Renovlies behang is beschikbaar in verschillende designs en kleuren, waardoor je een groot aanbod aan keuze heeft.

Duurzaamheid: Renovlies behang is een zeer duurzame optie, omdat het ongeveer 5 keer zo lang meegaat als normaal behang.

Gemakkelijk te verwijderen: Reno vliesbehang is gemakkelijk te verwijderen als je besluit om een ander type behang of verf te gebruiken.

Bedekken van oneffenheden: Renovlies behang is speciaal ontworpen voor het renoveren van bestaande muren, het is een dunne, papieren laag die wordt aangebracht op de bestaande muur en bedekt eventuele oneffenheden of beschadigingen.

Goedkoper: Renovlies behang is vaak voordeliger in aanschaf en aanbrengen dan traditioneel behang, aangezien er geen voorbereidingen, zoals het schilderen van de muur, hoeven te worden gedaan.

Milieuvriendelijk: Renovlies behang is vaak gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Denk aan gerecycled papier, wat bijdraagt aan een gezonde en duurzame leefomgeving.

Renovlies behang aanbrengen

In samenvatting, renovlies behang is een snelle, efficiënte en gemakkelijke manier om een muur te renoveren zonder veel inspanning. Het kan worden gebruikt op geverfde muren.

Het is beschikbaar in verschillende designs en kleuren, gaat langer mee dan normaal behang, gemakkelijk te verwijderen, bedekt oneffenheden, voordelig en milieuvriendelijk.

Dit maakt het een geweldige keuze voor mensen die snel een kamer willen opfrissen.

Belangrijk om vooraf te weten

Bij het overwegen van renovlies behang is het belangrijk om vooraf de staat van uw wanden te beoordelen. Bij nieuwbouwwoningen worden muren op verschillende manieren afgewerkt.

Klasse A: Dit is het hoogste afwerkingsniveau, waarbij de naden zijn afgewerkt over de totale wand en er een dunne filmlaag is aangebracht. Dit is een geschikte afwerking voor renovlies behang. Dit omdat het een glad oppervlak biedt en de renovlies kosten het laagst zijn omdat er geen extra werkzaamheden nodig zijn.

Klasse B: Dit is het meest voorkomende afwerkingsniveau bij nieuwbouwwoningen. De schroefgaten en naden zijn gevuld en gefinisht. De wanden hoeven alleen licht opgeschuurd te worden om het behang er strak op te krijgen.

Klasse C: Als de muren op deze manier zijn afgewerkt, zijn er nog extra stappen nodig, zoals het aanbrengen van een filmlaag. Hoewel dit de prijs per vierkante meter verhoogd, maar is we de enige manier om een perfect resultaat te behalen.

Renovlies behang kopen en laten aanbrengen voor de specialist Behangservice

Is het renovlies behang dat je wilt aanschaffen? Dan is het belangrijk om te beseffen dat het professioneel aanbrengen ervaring vereist. Het is geen eenvoudige taak om het op stucwerk te laten lijken en het kan jaren duren voordat iemand zelfstandig professioneel behang aanbrengt.

Het is raadzaam om een ervaren professional in te schakelen voor een strakke afwerking. Een goede renovlies behanger moet je op neuslengte laten kijken om ergens naden te kunnen zien.

Het is niet verstandig om te besparen op behangwerk, als je geld wilt besparen, raden we je aan op dit te doen op het schilderwerk. Dit aangezien dit veel makkelijker is dan behangen en de kans groter is dat je dit zelf kunt doen.

Renovlies laten plakken door een professionele renovlies behang behanger.

De verschillende soorten Renovlies behang

Er zijn verschillende soorten renovlies behang beschikbaar voor gebruik afhankelijk van de ondergrond waarop het aangebracht moet worden.

Dit kan variëren van een gladde, gepleisterde muur met minimale scheurtjes tot een sterk gestructureerde en niet gladde ondergrond zoals sierpleister of glasvezelbehang.

Bovendien zijn er ook opties voor renovlies behang met specifieke eigenschappen zoals:

 • Voorgeschilderd
 • Anti-allergisch
 • En energiebesparend en geluidsabsorberend.

De keuze van renovlies behang of scanbehang zal afhangen van de specificaties van de ondergrond en de gewenste eigenschappen van het behang zelf.

Een andere naam voor dit behangtype is ook wel renovatievlies.

Waarom kiezen voor renovlies behang?

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om een nieuwbouwwoning of bestaand huis te behangen. Wij vinden Renovlies behang de beste keuze om te gebruiken, vanwege lagere kosten en het beste resultaat.

Glasvezelbehang gebruiken wij ook wel bij nieuwbouw maar eerder bij een renovatieproject. Het werkt namelijk oneffenheden weg wanneer er gewerkt wordt met de juiste dikte.

Het afwerken van hoeken in de muren door onze behanger zijn mooier bij renovlies. We bieden beide opties tegen dezelfde vierkante meter prijs en wij zorgen voor het beste resultaat.

Voordelen van Renovlies behang

 • Goedkoper dan stuken.
 • Met dit behang kun je rekenen op een glad en egaal eindresultaat.
 • Het behang is speciaal ontworpen om kleine oneffenheden zoals gaatjes, haarscheuren en krimpscheuren te camoufleren.
 • Ideaal voor renovatieprojecten, omdat het gemakkelijk over oud behang kan worden aangebracht.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen.
 • Het is ook eenvoudig te schilderen en kan opnieuw behangen.
 • Het is waterbestendig en vochtregulerend, wat het ideaal maakt voor badkamers en keukens.
 • Renovlies behang is stoot- en krasbestendig.
 • Het behang is ademend.
 • Het is milieuvriendelijk, aangezien het vaak gemaakt is van gerecyclede materialen.
 • Brandvertragend, wat het veiliger maakt voor gebruik in woningen en gebouwen.
 • Het is gemakkelijk te verwijderen, waardoor het gemakkelijk te vervangen is wanneer uw interieur verandert.
 • Geschikt ter bescherming van stucwerk.
 • Met renovlies behang hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of schimmelvorming door vocht.
 • Dit type behang is volledig naadloos.
 • Het behang bevat geen giftige toegevoegde stoffen.
 • Bovendien kan het tot wel 30 jaar mee gaan.
 • Het is beschikbaar in vele verschillende patronen en kleuren, waardoor het een geweldige manier is om uw interieur een persoonlijke touch te geven.
 • Het is relatief goedkoop, wat het een betaalbare optie maakt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look voor hun huis.

Beste eindresultaat

Om een mooi eindresultaat te bereiken met renovlies behang, is het aan te raden om de muur te sauzen, behangen of spuiten. Renovlies behang heeft een rauwe afwerking en voor het mooiste resultaat raden wij aan om te kiezen voor 9010 of 9016 verf.

Dit zijn twee verschillende witte soorten verf die geschikt zijn voor het gewenste resultaat. Vaak zien wij dat klanten hun huis helemaal wit willen, maar enkele muren willen accentueren met een andere kleur of leuk behangprintje.

Dit is geen enkel probleem voor ons en we zijn meer dan bereid om met kleuren te werken en elke kamer, zoals een slaapkamer, woonkamer of kinderkamer op te leuken met een leuk behangprintje.

Waarom is Behangservice goedkoper dan andere behangbedrijven?

Behangservice is de grootste en voordeligste behanger van Nederland. Op verschillende locaties in Nederland hebben wij de grootste voorraad A-kwaliteit renovlies behang en hoogwaardige latex.

Als marktleider in Nederland geven wij de klanten de goedkoopste prijs en wij leveren al jaren hoog kwaliteit werk, waar de klanten erg blij van zijn. Met bijna 90 behangers bieden wij een ongekende service met de beste prijs voor het laten zetten van renovlies behang.

Deze combinatie bieden wij al vele jaren en als je interesse hebt, dan geven wij jou een gratis offerte voor renovlies behang. Deze geeft je een geheel vrijblijvend inzicht in alle mogelijkheden.

Op deze afbeelding staat de aanbieding van Behangservice.
Deze button gaat naar de pagina over renovlies.
Deze button gaat naar de pagina over vliesbehang.